Småviltjakt

Utenbygds fuglejegere uten hund.

029Gausdal fjellstyre legger ut 90 jaktkort på fugl 06.06.2013 kl. 09.00. Dette er de siste kortene til utenbygds fuglejegere som blir lagt ut før takseringen i august.

Kortene får du kjøpt på inatur

 

Foto av Marcus på rypejakt: Helene Haugen

30 ekstra harekort legges ut for salg!

619970 600x400


23. mai kl. 09.00 legger vi ut 30 ekstra harekort for utenbygds jegere med hund, i begrensa periode. Det selges ukeskort etter "først til mølla" prinsippet. Se tilbudene her.

Kjapt jaktkortsalg, men fortsatt muligheter

IMG 0339Dagens jaktkortsalg gikk kjapt unna. Inatur sin nye nettløsning fungerte bra. I skrivende stund er det 3 fuglekort og 18 harekort i 3. periode, som ikke er solgt.

På gårsdagens fjellstyremøte ble ny småviltdriftsplan vedtatt (forslaget til plan, som ble vedtatt, finnes i artikkelsamlinga nederst på sida). Ihht. driftsplanen vil det også legges ut et begrenset antall fuglekort (90 stk.) til utenbygds uten hund, før taksering. Takseringsresultatet i august vil være styrende for videre kortsalg. For innenbygdsboende vil det som tidligere være fritt kortsalg, da disse utgjør en relativt liten andel av småviltjegerne.  

I tillegg legges det ut 30 ekstra harekort til utenbygds med hund i begrenset periode. Det er med andre ord fortsatt mulig å få tak i jaktkort.

Neste kortsalg vil bli i slutten av mai. Tidspunkt vil bli annonsert på denne sida i god tid før salgstart.

Foto: Gausdal fjellstyre 

Fangstrapportering

HW  4ALLE som løser jaktkort må levere fangstrapport når jakta er avsluttet. Har du kjøpt kort på Inatur kan du også rapportere her. Alle andre sender rapport til Gausdal fjellstyre, Vestringsvegen 6, 2651 Østre Gausdal, eller på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Orientering_om_småviltjakt_2017_etter_fjellstyrevedtak_29.08.2017.pdf

Generell beskrivelse

589.000 da med barskog, lauvskog og høyfjell. Rype, hare, skogsfugl, ender og andre jaktbare arter i området.
Jaktkortene til utenbygdsboende med hund i begrenset periode (de tre første ukene)bli lagt ut for salg via inatur en bestemt dato til et bestemt klokkelsett i april. Dette vil bli kunngjort på hjemmesida vår www.gausdal-fjellstyre.org i godt tid. F.o.m. 06.10. er det fritt kortsalg og ingen feltinndeling. For innenbygdsboende er det fritt kortsalg f.o.m. 15.09. Kort tilgjengelig via Inatur fra ca 1. september. For mere info se våre hjemmesider www.gausdal-fjellstyre.org. ALLE som leverer fangstrapport innen 31.12 samme år er med i trekningen om 3 premier (2*kr. 500,- og 1*kr. 1000,-)

Bestand.  Rypetakseringer blir utført hvert år i begynnelsen av august. Resultater foreligger i månedskiftet august/september. Følg med på vår hjemmeside www.gausdal-fjellstyre.org.

Generelle regler
Vi gjør her oppmerksom på at DU som jeger forplikter deg til å gjøre deg kjent med gjeldende regler. Orientering småviltjakt 2012.pdf skal skrives ut, leses og tas med sammen med jaktkortet under jakta.
JAKTKORT UTEN REGLER ER Å BETRAKTE SOM UGYLDIG OG VIL MEDFØRE SANKSJONER!!

Jeger – ta hensyn til andre jegere under din jaktutøvelse.

instagram

Facebo